websikehealthcheck

 

I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia

“Új határok a sporttudományban és a gyakorlatban”

2022. január 13-14., Pécs

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében

A sporttudományi kutatások eredményeinek sportteljesítményt befolyásoló hatása bizonyítottan pozitív, a szakemberek viszont egyetértenek abban, hogy ezen eredmények gyakorlatban történő alkalmazása még mindig csekély.

A konferencia célja, hogy megtalálja azt a „hidat”, amely a két területet optimális egyensúlyba hozza. A rendezvény két napja alatt a résztvevők elmélyülhetnek a sporttudomány létfontosságú témaköreiben, feltárják a trendeket, kerekasztal-beszélgetéseket folytatnak, tanulnak a világ legkiemelkedőbb kosárlabda szakértőitől, edzőitől és sporttudományos szakembereitől, arra törekedve, hogy a meglévő kutatásokat új magasságokba helyezzék.

A konferencia mentora a női euroliga győztes edző, Dr. habil. Rátgéber László, aki mind a sporttudomány, mind a gyakorlat területén kitűnően helytáll.

LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK:

Időpont: 2022. január 13-14.
Helyszín: Nemzeti Kosárlabda Akadémia, Pécs, Magyarország
A konferencia nyelve: angol és magyar
Részvétel: személyes
Absztrakt beküldési határidő: 2021. december 15.
A szerzőket 2021. december 30-ig tájékoztatjuk absztraktjaik elfogadásáról.
Ingyenes regisztráció 2021. december 31-ig: www.ksmk.hu

Koronavírus információk

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelenleg hatályos előírások értelmében a konferencián kizárólag a koronavírus ellen védett személyek, illetve a felügyeletük alatt lévő 18. életévüket be nem töltött személyek jogosultak személyesen részt venni. A konferencia szervezője köteles valamennyi résztvevő védettségét ellenőrizni, melyet a résztvevők a védettségi igazolványuk vagy a védőoltást igazoló applikáció bemutatásával, valamint ezzel egyidejűleg személyazonosító okmány bemutatásával igazolhatják. Külföldi állampolgár a konferencián szintén csak a koronavírus elleni védettsége igazolásával vehet részt, amelyre az uniós digitális Covid-igazolványon kívül a Magyarország által elismert külföldi védettségi igazolás is alkalmas. Kérjük ezen dokumentumokat hozzák magukkal a konferenciára figyelemmel arra, hogy ezek hiányában a konferencia szervezője köteles a beléptetést megtagadni, illetve megakadályozni.

Rendezvényünkön a maszk viselése kötelező. Kivételt képeznek ez alól az előadók.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a konferencia megtartásának és a konferencia látogatásának szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések nyomán. Az esetleges módosításokról a szervező folyamatos tájékoztatást nyújt jelen weboldalon és egyéb nyilvános felületein, ezért javasoljuk azok rendszeres nyomon követését.

Magyarország Kormányának tájékoztató oldalát a következő linken érheti el: https://koronavirus.gov.hu/aktualis

 

Szeretnél részt venni a VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián?