websikehealthcheck

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében január közepén ismét Pécsett randevúznak majd a sportág legkiválóbb tudományos szakemberei: a Nemzeti Kosárlabda Akadémia ad otthont a III. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciának.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem könyvtárában mutatták be a FIBA WABC edzői kézikönyv sorozatának magyar nyelvű kiadványát, amely a Honvédelmi Minisztérium és a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ támogatásával, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének közreműködésével készült el.

II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia – VIDEÓ

Szenzációs két napot töltött el a kosárlabdasport elitje a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián Pécsett. Az előadók egytől egyik saját szakterületük nagyágyúi voltak, köztük olyan kiváló külföldi szakemberek, mint a Toronto Raptors csapatával NBA-bajnok Nick Nurse, vagy a legendás tengerentúli edző, Stephen Curry felfedezője, Robert „Bob” McKillop. A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ által képviselt tudományos bázist ismét mindenki láthatta, megtapasztalhatta – ez a két nap rengeteg új tudást, valamint ihletet, motivációt adott a jelenlévőknek.

Az előadók névsora alapján tudni lehetett, mi vár majd a résztvevőkre, mire számíthatunk, de nyugodtan kijelenthetjük, annál is többet kaptunk a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián. Szenzációs elméleti és gyakorlati előadások, a sportág legnagyobb elméi, izgalmas, tartalmas, inspiráló és persze fárasztó két nap – a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) és Rátgéber László ismét Pécsre hozta a top kosárlabdát!