websikehealthcheck

Az előadók névsora alapján tudni lehetett, mi vár majd a résztvevőkre, mire számíthatunk, de nyugodtan kijelenthetjük, annál is többet kaptunk a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián. Szenzációs elméleti és gyakorlati előadások, a sportág legnagyobb elméi, izgalmas, tartalmas, inspiráló és persze fárasztó két nap – a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) és Rátgéber László ismét Pécsre hozta a top kosárlabdát!

Nick Nurse, a Toronto Raptors vezetőedzője lesz az egyik plenáris előadója a július 23-24-én Pécsett megrendezésre kerülő II. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciának, amelyre június 30-ig még mindig 7000 forintos áron lehet regisztrálni. A kiváló szakember, aki a 2018/2019-es szezonban bajnoki címig vitte csapatát az NBA-ben, exkluzív interjút adott: beszélt a sikerekig vezető útjáról, a szakmai karrierjéről és a közelgő előadásáról is.

Július 23-án és 24-én ismét Pécsre figyel majd a nemzetközi kosárlabdavilág, hiszen a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében itt rendezik meg a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciát. Minden szakmabelinek élnie kell ezzel a különleges lehetőséggel!

Robert „Bob” McKillop, az NCAA-ben szereplő Davidson Wildcats férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője lesz az egyik plenáris előadója a 2022. július 23-24-én Pécsett megrendezésre kerülő II. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciának. A kiváló szakemberrel beszélgettünk a pályafutásáról, az egyetemi programjáról, a hitvallásáról.

Hihetetlen nevek, világhírű szakemberek szerepelnek a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia előadóinak listáján. A Pécsett július 23–24-én sorra kerülő, nyugodtan mondhatjuk, kihagyhatatlan eseményen például a 2019-es NBA-bajnok vezetőedzőt, Nick Nurse-t hatszor láthatják/hallhatják a jelenlévők!