websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Háromnapos kurzus a világhírű szakemberrel, David Lintonbonnal!

December 8–10. között David Lintonbon, a manuális gyógyászat világhírű szakembere tart előadásokat Pécsett, a Dr. Hepp Ferenc Rehabilitációs és Regenerációs Központban. A szakképesítését a British School of Osteopathy-ban szerzett Lintonbon jelenleg ízületi mobilizációs, gerinc- és perifériás-manipulációs tanfolyamokat tart az Egyesült Királyságban és világszerte.

Utánpótlás Edzőtovábbképzés V.

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ augusztus 11-én rendezi meg az V. Utánpótlás Edzőtovábbképzőt, amelynek témája az utánpótlás-fejlesztés elmélete és gyakorlata. A résztvevők az egész napos program során hat előadást hallgathatnak végig.

Webinárium április 25-én Iztok Frankóval!

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében webináriumot tart április 25-én 13.00–14.30 között Iztok Franko sportanalitikus. A kiváló szakember a dallasi D Magazine kosárlabda-elemzőjeként a Dallas Mavericksről készít beszámolókat. Adatelemzőként az NBA és a kosárlabdafilmek rejtett történeteit tárja fel, és rendszeresen boncolgatja a Mavericks meccseit a Twitteren.

Iztok Franko behatóan tanulmányozta a kosárlabda-analitika fejlődését. Alkalmazza az NBA-csapatok által használt fejlett adattudományi elveket nagy kosárlabda-adatbázisokon, továbbá európai edzőkkel és játékosmegfigyelőkkel konzultál arról, hogyan segíthetnek az elemzések és az adatok a kosárlabdasport még jobb megértésében és fejlesztésében.

Az eseményt, amelyre online formában, angol nyelven kerül sor, a KSMK Youtube-csatornájának segítségével rendezzük meg az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=5em9wgZrk8Q