websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Blogbejegyzések bevezető szöveg.

Nyolc színvonalas előadást és két kiváló kerekasztal-beszélgetést hozott a VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ június 7–8-án újabb nagyon színvonalas rendezvényt hozott tető alá a Nemzeti Kosárlabda Akadémián: a VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciát hallgathatták, élvezhették végig az érdeklődők. A „Multipractice 3.0” címet viselő konferencián – az eddig megszokottakhoz hasonlóan – ismét nemzetközi edzőlegendák tartottak előadásokat: itt volt a kétszeres Euroliga-győztes görög szakember, Dimitris Itoudis, valamint az egyik legkiválóbb olasz kosárlabdaedző, a korábbi szövetségi kapitány, Francesco Vitucci is.

Közeleg a VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia, amelyen itt lesz Francesco Vitucci is!

Az egyik legkiválóbb olasz kosárlabdaedző, a korábbi szövetségi kapitány, Francesco Vitucci is tart majd előadásokat a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) által szervezett VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián, amelyre június 7–8-án kerül sor a megszokott helyszínen, Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.

The 6th International Basketball Conference is closing the season

Dimitris Itoudis, the two-time Euroleague winner Greek professional coach, will also present lectures at the 6th International Basketball Conference, hosted by the Center for Basketball Methodology and Education (KSMK), and scheduled for June 7-8 at the regular location, at the National Basketball Academy, in Pécs.

A VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia zárja a szezont!

Kétszeres Euroliga-győztes szakember, a görög Dimitris Itoudis is tart majd előadásokat a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) által szervezett VI. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián, amelyre június 7–8-án kerül sor a megszokott helyszínen, Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián.

III. Szakmai Konferencia: kiváló előadások és élvezetes kerekasztal-beszélgetés

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK), a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány és a Batthyány Lajos Alapítvány immár harmadik alkalommal rendezett színvonalas sporttudományos és innovációs konferenciát a budai Várnegyedben, az impozáns Lónyay-Hatvany Villában. A „Produktivitás, és ami mögötte van” címet viselő III. Szakmai Konferencia fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter volt, aki előadást is tartott. Az eseményt egy csodálatos kerekasztal-beszélgetés zárta, amelyen edzőlegendák ültek a színpadon: Kemény Dénes, Mocsai Lajos és Rátgéber László.

Tizenegy nagyon színvonalas előadás szerepel az V. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia programjában!

Másfél hét van már csak hátra az év első sporttudományos eseményéig, az V. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciáig, amelynek programja tizenegy tartalmas előadást és egy érdekesnek ígérkező kerekasztal-beszélgetést tartalmaz. Az előadók névsorában az utolsó pillanatban változás történt, az olasz sztáredző, Andrea Trinchieri ugyanis nem tud eljönni, mert időközben kinevezték az euroligás Zalgiris Kaunas vezetőedzőjének!

A kiváló szerb szakember, Aleksandar Dzikic is elfogadta a meghívást

Közeleg az év első sporttudományos eseménye, az V. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia, amelyre január 22–23-án kerül sor Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. Az előadók névsora ezúttal is veretes, a közelmúltban elfogadta a meghívást Aleksandar Dzikic is.

The Outstanding Italian Expert Andrea Trinchieri Attends the Conference

The 5th International Basketball Conference entitled “Excellence in Basketball” is scheduled to take place at the National Basketball Academy in Pécs, Hungary, on January 22 and 23, 2024. Science will once again be in the crosshairs, and several basketball legends have been invited to speak, including 55-year-old Italian coach, Andrea Trinchieri!