websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Blogbejegyzések bevezető szöveg.

Immár magyar nyelven, akár online is elérhető, letölthető a FIBA-kézikönyv, az „edzők Bibliája”

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem könyvtárában mutatták be a FIBA WABC edzői kézikönyv sorozatának magyar nyelvű kiadványát, amely a Honvédelmi Minisztérium és a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ támogatásával, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének közreműködésével készült el.

II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia – VIDEÓ

Szenzációs két napot töltött el a kosárlabdasport elitje a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián Pécsett. Az előadók egytől egyik saját szakterületük nagyágyúi voltak, köztük olyan kiváló külföldi szakemberek, mint a Toronto Raptors csapatával NBA-bajnok Nick Nurse, vagy a legendás tengerentúli edző, Stephen Curry felfedezője, Robert „Bob” McKillop. A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ által képviselt tudományos bázist ismét mindenki láthatta, megtapasztalhatta – ez a két nap rengeteg új tudást, valamint ihletet, motivációt adott a jelenlévőknek.

Top kosárlabda Pécsett: hatalmas sikert aratott a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia!

Az előadók névsora alapján tudni lehetett, mi vár majd a résztvevőkre, mire számíthatunk, de nyugodtan kijelenthetjük, annál is többet kaptunk a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián. Szenzációs elméleti és gyakorlati előadások, a sportág legnagyobb elméi, izgalmas, tartalmas, inspiráló és persze fárasztó két nap – a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) és Rátgéber László ismét Pécsre hozta a top kosárlabdát!

Nick Nurse: „Minden szezonban kitűztem egy célt, hogy edzőként miben kell konkrétan fejlődnöm”

Nick Nurse, a Toronto Raptors vezetőedzője lesz az egyik plenáris előadója a július 23-24-én Pécsett megrendezésre kerülő II. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciának, amelyre június 30-ig még mindig 7000 forintos áron lehet regisztrálni. A kiváló szakember, aki a 2018/2019-es szezonban bajnoki címig vitte csapatát az NBA-ben, exkluzív interjút adott: beszélt a sikerekig vezető útjáról, a szakmai karrierjéről és a közelgő előadásáról is.

Ezzel a különleges lehetőséggel élni kell: II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia!

Július 23-án és 24-én ismét Pécsre figyel majd a nemzetközi kosárlabdavilág, hiszen a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ szervezésében itt rendezik meg a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciát. Minden szakmabelinek élnie kell ezzel a különleges lehetőséggel!

Bob McKillop: „A részletek, az apró dolgok létfontosságú építőkövek”

Robert „Bob” McKillop, az NCAA-ben szereplő Davidson Wildcats férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője lesz az egyik plenáris előadója a 2022. július 23-24-én Pécsett megrendezésre kerülő II. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciának. A kiváló szakemberrel beszélgettünk a pályafutásáról, az egyetemi programjáról, a hitvallásáról.