websikehealthcheck

Hírek

A nemzetközileg elismert szakember, Jámbor László tart webináriumot

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) 2023. március 21-én, kedden 13.00 órától „Az utánpótlásnevelés aktuális kérdései a labdajátékokban” címmel webináriumot rendez.

A webinárium során a nemzetközileg elismert magyar szakember, Jámbor László tart előadást „Az utánpótlásnevelés aktuális kérdései a labdajátékokban” címmel. Jámbor László a KSMK által január közepén megrendezett III. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián is előadó volt.

Jámbor László erőnléti edző, a teljesítményfejlesztés- és a döntéstámogatási folyamatok igazgatója, mentor. Volt profi kosárlabdajátékos és -edző, több mint három évtizede a labdarúgásban tevékenykedik teljesítménynövelésért felelős szakemberként és erőnléti edzőként. Az Ajax Amszterdam futballcsapatával Bajnokok Ligája-, UEFA Kupa-, Világkupa- és Európai Szuper Kupa-győztes, olyan világhírű vezetőedzők mellett dolgozott, mint Leo Beenhakker, Louis Van Gaal, Morten Olsen vagy Ronald Koeman, továbbá olyan kiválóságok munkáját is segítette, mint Bölöni László, Erwin Koeman és Sota Arveladze. Hollandián kívül dolgozott Szaúd-Arábiában, Monacóban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Törökországban, Üzbegisztánban és Grúziában, de volt a Magyar Labdarúgó Szövetség sportágfejlesztési igazgatója is, valamint a nemzeti válogatottnál asszisztensedző és teljesítményfejlesztési menedzser.

 

Az eseményt, amelyre online formában, magyar nyelven kerül sor, a KSMK Youtube-csatornájának segítségével rendezzük meg az alábbi linken:

https://youtube.com/live/g1Bw8mjYZGY