websikehealthcheck

Hírek

Az NBA sztáredzője, Nick Nurse hatszor lép pódiumra a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián!

Hihetetlen nevek, világhírű szakemberek szerepelnek a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia előadóinak listáján. A Pécsett július 23–24-én sorra kerülő, nyugodtan mondhatjuk, kihagyhatatlan eseményen például a 2019-es NBA-bajnok vezetőedzőt, Nick Nurse-t hatszor láthatják/hallhatják a jelenlévők!

Érdemes böngészni a II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia programját, mert igazi csemegéket tartogat, és minden szakember számára világossá válik, hogy nem lehet kihagyni, ott kell lenni július 23–24-én Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémia lelátóján! Amint az már korábban kiderült, a meghívott előadók listáján olyan nevek szerepelnek, akiket eddig csak a tévében láttunk. Ezúttal viszont kézzelfogható közelségbe kerülhetünk többek között ahhoz a Nick Nurse-höz, aki a 2018/2019-es szezonban bajnoki címig vezette a Toronto Raptors csapatát, és akit 2020-ban az Év edzőjének választottak, vagy éppen Robert „Bob” McKillophoz, aki felfedezte, edzette és útjára indította Stephen Curryt. Ráadásul ők ketten nem csak eljönnek a konferenciára, hanem főszerepet vállalnak: Nurse összesen hatszor lép majd pódiumra a két nap során, két elméleti és két gyakorlati előadás mellett szombat este a Mix-together Session során személyesen kérdezhetnek tőle, faggathatják őt a jelenlévő edzők, vasárnap pedig egy kerekasztal beszélgetés kapcsán hallgathatjuk meg a gondolatait. Robert „Bob” McKillop számára is tartalmas és mozgalmas lesz ez a két nap, a kiváló szakember elméleti és gyakorlati előadásait, meglátásait, gondolatait öt alkalommal élvezhetik azok, akik regisztrálnak az eseményre!

Július 23-án és 24-én tehát ismét Pécsre fog figyelni a nemzetközi kosárlabdavilág, minden szakmabelinek élnie kell ezzel a különleges lehetőséggel! A II. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, június 1-től már lehet jelentkezni: érdemes igyekezni, ugyanis az Early Bird jegy ára mindössze 7000 forint, amely tartalmaz egy welcome packet is!

Fontos információ, hogy a konferencia az utánpótlás korosztályos bajnokságban dolgozó edzők számára kötelezően előírt kreditszerző továbbképzésnek számít, amiért maximum 3 kreditpont kapható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük