websikehealthcheck

Hírek

Egy hét múlva itt van a kosárlabda és a sporttudományok ünnepe!

Január 13-án kezdődik Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia, amelyen olyan előadók vesznek részt személyesen és online formában, akik világviszonylatban is saját szakterületük legjobbjai. A regisztráció addig ingyenes, amíg a jelentkezők száma el nem éri az ötszázat.

Az előadók, a kerekasztal-beszélgetések résztvevőinek veretes névsora alapján garantált, hogy a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) által megszervezett I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia világszínvonalú lesz, s nem csak hazánkban, külföldön is nagy visszhangot vált ki a sportág szakembereinek körében. Az elmúlt hetekben nagyon jó volt tapasztalni, hogy az esemény felkeltette a magyar edzők, sporttudományos kollégák érdeklődését, megmozgatta az egész hazai kosárlabda-társadalmat, miként azzal is jó volt szembesülni, hogy külföldről is több tucatnyian jelezték részvételi szándékukat.
Annak érdekében, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítsunk a konferencián való részvételre – hiszen a KSMK elsődleges célja épp a hazai szakemberek képzése, tudásának magasabb szintre emelése –, az ingyenes regisztrációt meghosszabbítottuk. Egészen addig díjmentesen lehet jelentkezni a ksmk.hu oldalon, amíg a résztvevők száma el nem éri az ötszázat. Miután már nagyon közel vagyunk ehhez a számhoz, érdemes minél előbb elküldeni a regisztrációt.
A konferencián (amelynek címe: „Új határok a sporttudományban és a gyakorlatban”) két tucatnyi kiváló hazai és külföldi szakember vesz majd részt és tart előadást személyesen, illetve online formában. Az előadók között található korábbi és jelenlegi edzők, játékosok összesen 10 Euroliga-győzelmet, hat BEK, illetve Bajnokok Ligája-elsőséget, egy KEK-aranyat, továbbá 2-2 világbajnoki, olimpiai és Európa-bajnoki aranyérmet vonultatnak fel – elképesztő trófeagyűjtemény!
A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ mindenkit nagy szeretettel vár január 13-án és 14-én Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián: legyen ez a két nap a kosárlabda és a sporttudományok ünnepe!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél részt venni a IV. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián?