websikehealthcheck

Hírek

Háromnapos dry needling képzést tart Milosz Parchimowicz!

Nemzetközi szinten is kimagasló színvonalú, háromnapos dry needling képzést tart Milosz Parchimowicz, fizioterapeuta szakember a Dr. Hepp Ferenc Rehabilitációs és Regenerációs Központban május 26–28. között. A kurzusra május 15-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

Pécsett tartja következő posztgraduális képzését a lengyel Milosz Parchimowicz, aki 2018 óta oktatja a dry needling technikát, ez idő alatt a segítségével több mint 2000 szakember ismerhette meg a terápia elméleti hátterét, és tanulhatta meg a gyakorlati megvalósítást. A háromnapos képzés első részében az elméleti háttéren lesz a hangsúly, a hallgatók megismerhetik a terápia működési mechanizmusát, célját, illetve megtudhatják, milyen más kezelések alkalmazhatóak a dry needling technikával összhangban. A második és harmadik napon a gyakorlaté lesz a főszerep: a résztvevők megtanulják a biztonságos tűszúrási technikákat, majd lépésről lépésre haladnak a könnyebben kezelhető területektől és izmoktól a nehezebbek felé.

A képzés dátuma: 2023. május 26–28.

Részvételi díj: 400 euró (egy összegben fizetendő, nem visszatéríthető).

Helyszín: Dr. Hepp Ferenc Rehabilitációs és Regenerációs Központ (7632 Pécs, Megyeri út 74.).

A képzés nyelve: angol.

Jelentkezési határidő: 2023. május 15.

Jelentkezési feltétel: minimum BSc szintű végzettség (manuálterapeuta, fizioterapeuta, orvos – oklevélmásolatot szükséges bemutatni).