websikehealthcheck

Blog...

Ilyen volt az első tematikus napunk

Beszámoló a KSMK első tematikus napjáról - Rátgéber Akadémia

Közel ezerháromszázan jelentkeztek be a Módszertani Központ Tematikus napjára. Egész napos online rendezvénnyel „mutatkozott be֨” a hazai kosárlabda-társadalomnak március 18-án a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ. Olvasd el az erről szóló beszámolónkat!

 

A KSMK március 18-án tartotta első tematikus napját Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián. Online formában minden hazai vezető, edző, kolléga, játékos, érdeklődő számára elérhetővé tettük az értékes előadásokat, amelyek a „Döntéshozatal a kosárlabdában” tematikát dolgozták fel.
A lécet magasra tette a KSMK, a visszajelzések, a számadatok alapján pedig nyugodtan kijelenthetjük, megérte!

A délelőtt 10-től délután 18 óráig tartó előadássorozatra közel 1300 egyedi megtekintést regisztráltunk, s volt olyan időszak, amikor egyidejűleg közel 300 szakember követte a pályán zajló eseményeket. Előadóink sok kérdést kaptak, ami megerősített bennünket abban, hogy a hazai szakemberek nyitottak az ilyen jellegű eseményekre, és szívesen bővítik a tudásukat, ha van rá lehetőség.

Beszámoló a KSMK első tematikus napjáról - Rátgéber Akadémia

– Nagyon sok erőt ad számunkra, hogy az első tematikus napunkhoz ennyien csatlakoztak! Látszik, hogy van értéke egy-egy ilyen szakmai programnak. Bízom benne, hogy az öt színvonalas előadás inspirálta a bejelentkezőket, ha így volt, már megérte megszervezni és megtartani ezt a napot! – összegzett dr. habil. Rátgéber László, a KSMK igazgatója.

Beszámoló a KSMK első tematikus napjáról - Rátgéber Akadémia

 

Szeretnénk megköszönni a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének az együttműködést, mindhárom vendégünknek, az online formában bejelentkező dr. habil. Balogh Lászlónak, továbbá a tematikus nap helyszínére, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián meghívott prof. dr. Nenad Trunicnak és Janez Drvaricnak a színvonalas és értékes előadásokat!