websikehealthcheck

Események

Már lehet regisztrálni az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) nemzetközileg is elismert szakemberek, szakértők, edzők részvételével rendez konferenciát 2022. január 13–14-én. Az eseményre már lehet regisztrálni!

A kétnapos konferencián, amelyet „Új határok a sporttudományban és a gyakorlatban” („New Frontiers in Sport Science and Practice”) címmel rendez meg a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián, olyan nemzetközi szaktekintélyek vesznek részt, tartanak előadást, mint például Geno Auriemma, Ettore Messina, Pini Gershon – hogy csak néhányat említsünk a veretes névsorból. A magyar és angol nyelvű eseményen a kerekasztal-beszélgetések és világszínvonalú szakmai előadások mellett a szervezők lehetőséget biztosítanak a témában jártas szakértők számára, hogy poszter formájában bemutassák a kutatási eredményeiket, amelynek absztraktját 2021. december 15-ig adhatják le a prezentálók. A tematika elfogadásáról december 30-ig értesítik a jelentkezőket, a szerzők továbbá publikációs lehetőséget is kapnak a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ honlapján.
A színvonalas konferenciára december 31-ig bárki ingyen regisztrálhat a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ honlapján!
Aktuális információk, regisztráció: ksmk.hu/konferencia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük