websikehealthcheck

Hírek

Michael Schwarzot is lenyűgözte az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia!

Az Európai Kosárlabda Szövetségnél (FIBA Europe) vezető pozíciót betöltő Michael Schwarzot is lenyűgözte a közelmúltban Pécsett, a Nemzeti Kosárlabda Akadémián megrendezett I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia.

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ által megszervezett I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia nem csak hazánkban aratott osztatlan sikert a sportág szakemberei körében. A világ számos tájáról érkező, személyesen, illetve online formában az előadássorozathoz csatlakozó nemzetközi szaktekintélyek egytől egyik elismerően nyilatkoztak erről a két napról, amely során a sporttudományt ütköztették a gyakorlattal.
A konferencia előadói között köszönthettük a FIBA Europe egyik vezetőjét is. Az európai szövetségnél az edzőképzésekért és -továbbképzésekért, valamint a nemzeti szövetségekkel fenntartott kapcsolatokért felelős Michael Schwarz a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének küldött levélben méltatta a konferenciát. Véleménye szerint az esemény a legmagasabb színvonalat képviselte mind a szervezettségét, mind az előadások és kerekasztal-beszélgetések nívóját tekintve, amiért köszönetet mondott és gratulált Rátgéber Lászlónak, a KSMK igazgatójának.
„The conference was delivered on the highest level in terms of the general organisation and the set up of the speeches and round tables. Also the choice of the speakers was very well balanced an on the highest standard.
I want to thank and congratulate the Center for basketball education and methodology and in particular Mr. Ratgeber and his staff for the organisation of this extraordinary conference.”