websikehealthcheck

Hírek

Szakmai napot tartott a Jégkorong Módszertani Központ

Négy érdekes kerekasztal-beszélgetést, valamint egy nagyon hasznos előadást hallgathattak meg a résztvevők a Jégkorong Módszertani Központ immár V. Szakmai Napján.

A Jégkorong Módszertani Központ V. Szakmai Napjára Budapesten, a Magyar Sportok Háza első emeleti konferenciatermében került sor. Az eseményen, amelyet dr. Nagy Attila, a központ tudományos munkatársa nyitott meg, a kiváló szakmai együttműködésnek köszönhetően részt vett a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ ügyvezetője, Lukács Anikó is.

A résztvevők a szakmai nap első felében Märcz Tamás, az NSÜ Sportszakmai és Módszertani igazgatójának „Eszköz vagy cél? Az utánpótlásnevelés kihívásai” címmel megtartott előadását hallgathatták meg, majd következett egy kerekasztal-beszélgetés az U18–U21-es korosztály kapcsán, amelyen Kovács Attila, Markus Schaffer, Svasznek Bence és Tokaji Viktor osztották meg gondolataikat. A folytatásban jött még egy blokk ugyanebben a témában, majd az U14–U16-os korosztály került terítékre szintén egy kerekasztal-beszélgetés formájában Faragó Gyula, Mayer Péter, Ritter Zsolt, Székely-Mádai László és Szongoth Kristóf részvételével. A szakmai nap utolsó felvonása az U10–U12-es korosztállyal kapcsolatos kerekasztal-beszélgetés volt, amelyen Babic Vladimir, Barabás Miklós, Bedő Botond és Buzás Norbert szólalt meg ebben a témában.