websikehealthcheck

Hírek

Világszínvonalú lesz a konferencia, ezt nem szabad kihagyni!

Az előadók, a meghívott szakemberek névsora egészen elképesztő, nagyon magas színvonalúnak ígérkezik a Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ (KSMK) által 2022. január 13–14-én megrendezésre kerülő nemzetközi konferencia.

Geno Auriemma, Ettore Messina. Csak két név azon kiváló előadók listájáról, akik elfogadták a KSMK felkérését, és részt vesznek az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencián, amelyet „Új határok a sporttudományban és a gyakorlatban” („New Frontiers in Sport Science and Practice”) címmel rendeznek meg Pécsett 2022. január 13–14-én. Az előadások, a kerekasztal-beszélgetések során olimpiai- és világbajnok szakembert (Geno Auriemma mindkét címből kettőt nyert az Amerikai Egyesült Államok női válogatottjával), Euroliga-győztes edzőket (Ettore Messina négyszer, Pini Gershon kétszer vezette csapatát Európa tetejére) és játékost (a legendás szerb játékos, Sonja Vasic háromszor győzött csapatával) hallgathatnak a konferenciára jelentkező magyar és külföldi edzők, akik számára ez egy egyedülálló alkalom arra, hogy a legjobbaktól, igazi nemzetközi szaktekintélyektől tanulhassanak!
A kiváló szakembereknek, az érdekes témáknak köszönhetően szépen emelkedik a konferenciára regisztráltak száma: mindössze néhány nap telt csak el, és már közelít a kétszázhoz! A szervező KSMK arra buzdítja a hazai kosárlabda-társadalmat, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, ne hagyja ki a konferenciát, és regisztráljon minél előbb (december 31-ig ingyenes). Amennyiben a jelentkezők száma meghaladja az eseménynek a tervek szerint otthont adó Nemzet Kosárlabda Akadémia biztosította lehetőségeket, természetesen megfontolják, hogy nagyobb, több vendég befogadására alkalmas helyszínre vigyék a rendezvényt.
A konferencia igazi ünnepe lesz a magyar kosárlabdázásnak!
Aktuális információk, regisztráció: ksmk.hu/konferencia.