websikehealthcheck

Hírek

Webinarium Hakan Andersonnal március 2-án!

A Kosárlabda Specifikus Módszertani Központ 2023. március 2-án, csütörtökön (12.00-13.30) „Strength and speed development in general and Basketball in particular” címmel webináriumot rendez.

A webinarium során a nemzetközileg elismert svéd szakember, Hakan Anderson tart előadást „Strenght and speed development in general and Basketball in particular” címmel. Hakan Anderson több mint 30 évig volt a svéd atlétikai válogatott atlétaedzője, valamint a legsikeresebb svéd sprinterek személyi edzője, mint például Peter Karlsson (60 m: 6.58; 100 m: 10.16/9.98), Johan Wissman (200 m: 20.30; 400 m: 44.56), Torbjorn Eriksson, Tom Kling Baptiste, Stefan Tarnhuvud. A legkiválóbb sportolókkal dolgozott edzői és tanácsadói pozícióban különböző sportágakban, úszásban, ökölvívásban, jégkorongban és labdarúgásban egyaránt, tagja volt a svéd kajak-kenu-, labdarúgó-, gyorskorcsolya- és úszószövetség stábjának. Nemzetközi szinten is keresett előadó, többek között Norvégiában, Dániában, Finnországban, Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban, Észtországban, Kanadában, Angliában, Skóciában és az Egyesült Államokban is tartott előadásokat. Jelenleg Svédországban, Vְäxjöben a High-Performance Centerben adjunktusként, az erő- és gyorsaság-fejlesztés szakértőjeként dolgozik.

Az eseményt, amelyre online formában, angol nyelven kerül sor, a KSMK Youtube-csatornájának segítségével rendezzük meg az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=t-QnNJvSBdQ